Profielfoto

Wel, ik ben Evelyne Van Pamel. Event organiser, gin liefhebber en digital nomad. Dat klinkt misschien een beetje als een gekke combinatie, maar toch is het zo.

Het allerleukste vind ik organiseren, namelijk een creatief idee omzetten in een event. Aan mijn eigen events voeg ik mijn passie en interesse voor gin toe, maar voor klanten ga ik graag mee in hun verhaal om voor hen de perfect serve te vinden.

Ik heb geen kantoor want ik werk graag vanop plaatsen die me inspireren en mijn creativiteit hierdoor alleen maar aansterken. Voilà, hier komt mijn digital nomad story naar voor, want werken aan events kan nu eenmaal van op eender welke plaats in de wereld.

Mijn droom om een eigen bedrijf te hebben, andere horizonten te ontdekken, mijn passie te kunnen delen en de kansen te nemen die op mijn pad komen ben ik volop aan het beleven. Niet verwonderlijk dat mijn favoriete quote dan ook “Live your dream, don’t dream your life” is!

Benieuwd naar meer? Interesse in een samenwerking? Laat wat van je horen en blijf op de hoogte van mijn stories via: